dimecres, 12 de juny del 2013

FEM EL PROJECTE

Durant aquesta setmana treballem el projecte del foc i l'aigua. A continuació us anirem explicant les diferents activitats que anem fent:

Un bomber del Parc de Sabadell explica als nens i nenes de sisè què cal fer en cas d'incendi



Dilluns, 10 de juny, el Sr. Carles Parada va visitar la nostra escola per fer una xerrada sobre els perills del foc i els passos a seguir en cas d'incendi.
Primerament va exposar com prevenir diferents situacions dins de la llar. Els va dir, per exemple, que el foc es produeix quan hi ha una font de calor, un combustible i oxigen  Seguidament va explicar els protocols que hem de seguir en cas d'incendi: mantenir la calma, tancar entrades d'aire i sobretot trucar al telèfon 112 per a qualsevol incidència greu.
Després va atendre l'interès de l'alumnat sobre els graus dels incendis i les diferents maneres d'extingir  los: amb bicarbonat o escuma. També els va parlar de les cremes controlades i dels perills del vent que determinen l'amplitud de les zones afectades.
En acabar els va lliurar uns fulls informatius sobre la feina d'un bomber, els estris i la prevenció que hem de fer en la nostra vida quotidiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...