dimecres, 30 d’octubre del 2013

VELOCITAT CONTROLADA

Un dels objectius de l'Educació Física consisteix en el treball de velocitat. Hem de saber que n'hi ha de diferents classes: La gestual, la de reacció i la de desplaçament. La velocitat gestual consisteix en un gest ràpid que es fa sense more's, per exemple aixecar la mà. La de reacció és el temps que triga el cerbell a rebre l'estímul i donar una resposta i la de desplaçamenteés quan ens movem d'un lloc a l'altre.



Es tracta que, amb diferents jocs i activitats, l'alumnat pugui superar – se a sí mateix i aconseguir noves fites. Els nois i noies de sisè comencen fent una sèrie d' estiraments que els servirà per preparar els seus músculs. Seguidament participaran en un joc on simularan la pràctica d' un exercici. Al cap d'uns minuts, el mestre anunciarà diferents canvis. L'alumnat ha de ser ràpid en l'execució però també cal que mantigui l'atenció per poder seguir les instruccions d'una manera àgil.



Al finalitzar cada exercici hi ha uns minuts de descans en els que l'alumnat reflexiona sobre els seus propis moviments i la manera com els ha dut a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...