dijous, 5 de juny del 2014

UNA VISTA INESPERADA!


Els alumnes de 6è a l’àrea de plàstica van descobrir un artista anomenat Guim Tió sobre el qual van fer una recerca prèvia d’informació sobre la seva vida i obra. Un cop van conèixer el seu estil van realitzar un treball plàstic molt semblant al de l’artista. Amb la seva obra, Guim Tió vol reivindicar l’irreal concepte de bellesa que mou la societat ja que el món de la publicitat modifica les cares i els cossos fins a crear un nou individu. Així, ell li dóna una volta més i transforma aquestes persones en irreals monstres, de vegades més reals que els de la realitat.



 Els alumnes de 6è C van dur a terme el mateix procediment i els hi van quedar uns monstres d’allò més fantàstics. L’últim dia, van rebre una sorpresa ja que l’artista Guim Tió els hi va fer una visita i els va aconsellar alhora de finalitzar les seves obres. Va ser una experiència molt emocionant i enriquidora. 




A continuació podeu veure tot el procés i les fotos del dia que els va visitar. També, podreu veure com emocionats demanaven autògrafs a l’artista i la meravellosa foto de grup on apareixen totes les obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...