Sant Jordi

El dia 22 d'Abril va tenir lloc la Diada de la Llengua, en motiu de la celebració de Sant Jordi.

Els alumnes de Cicle Superior van realitzar activitats diverses al llarg del dia.

D'una banda, els alumnes de 5è van dur a terme diferents activitats amb la llengua com a protagonista. Van haver de superar algunes proves amb l'objectiu de treballar la llengua d'una manera més lúdica i didàctica a la vegada: desxifrar missatges, esbrinar abecedaris secrets, jugar al tabú... A més, a la tarda van poder visualitzar la llegenda de Sant Jordi i crear unes vinyetes tot il·lustrant algunes escenes.
epcaldesblocs's Sant Jordi 5e album on Photobucket

D'altra banda, els alumnes de 6è van gaudir d'un esmorzar literari, on recomanaven llibres, els intercanviaven i s'explicaven els seus punts de vista, tot menjant pastissos i dolços fets per ells. També van jugar al gran dictat per grups, creant ells mateixos les diferents proves del concurs.

epcaldesblocs's Esmorzar literari 6e album on Photobucket

L'alumnat de 6è també va participar en la venda de llibres reciclats, per promoure la campanya #reciclacultura engegada per l'Escola Pia de Catalunya. Els diners recollits van ser destinats a oferir recursos a persones que no tenen accés a la llengua ni a l'educació per la seva situació social.

epcaldesblocs's Venda Llibres Recicla Cultura album on Photobucket
Finalment, al vespre es va celebrar la Nit de Sant Jordi, una nit de teatre, cultura, literatura i premis que alguns alumnes de Cicle Superior van guanyar per les seves escriptures en poesia i prosa.
epcaldesblocs's Nit de Sant Jordi album on Photobucket

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...