SETMANA DE LA SOLIDARITAT

Durant aquesta setmana l'alumnat de cicle superior farem diferents activitats per treballar la setmana de la solidaritat. Dilluns els tutors han llegit a l'alumnat la història d'un home anomenat Nicholas Winton. Ell va ser una persona que va salvar a molts nens de morir en camps d'extermini nazis i els va portar cap a Gran Bretanya en famílies d'acollida. Dimarts hem explicat la bonica història de la Sadako, una nena que va patir les conseqüències de la bomba atòmica i va començar a fer grulles amb papiroflèxia amb l'esperança de curar-se. Després d'explicar la història l'alumnat ha fet la seva pròpia grulla que posteriorment penjarem al vestíbul.

Tot seguit us posem l'enllaç amb un vídeo tutorial per poder fer la vostra grulla a casa.


Dimecres escoltarem i treballarem la cançó el “Swing de la Pau” de Josep Montserrat. Aquí us posem la cançó per si la voleu escoltar a casa.


Dijous tornarem a reprendre el lema del curs "La força del grup" per visionar un vídeo de la Creu Roja on es pot veure com es treballa en equip davant de les dificultats o desastres naturals. 


Finalment, divendres els alumnes van poder escoltar als alumnes de Batxillerat, que els van venir a explicar què era el DENIP (dia escolar de la no violència i la pau) i els van poder fer algunes preguntes.


2 comentaris:

  1. Es molt chulo tot sobre tot lo de la grulla ara estic molt enganxada a la Papiroflexia.

    ResponElimina
  2. L'ho que més m'ha agradat ha sigut cantar la canço.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...